Wie zijn we?

BJ Create is een dynamisch staalverwerkingsbedrijf met een hart voor staal. Onze specialiteit is het realiseren van metaalprojecten op maat zoals: trappen, leuningen, aangebouwde terrasconstructies en alle bijzondere  metaalconstructies.

Wij handelen elk project af tot in de kleinste details en overstijgen zo de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Projectbetrokkenheid tot in de hoogste graad alsook een open communicatie vormen de gevestigde waarden van BJ Create. Wij behartigen op een persoonlijke manier uw project.

BJ Create is EN 1090 gecertificeerd en beschikt over een Vinçotte-label, een stevige garantie voor constructies van superieure kwaliteit. Samen met onze opdrachtgevers bestuderen wij aandachtig elk project zonder ook maar een detail uit het oog te verliezen. Zo creëren en vervaardigen wij perfecte constructies op maat.

Wij streven naar een nauwe samenwerking met onze klanten, waarbij we actief luisteren naar hun verlangens en wensen. Vanaf het allereerste ontwerp tot aan het eindproduct, hanteren we een gestructureerde aanpak die de klant centraal stelt. Door open communicatie en regelmatige feedbackmomenten zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij de verwachtingen van de klant. Ons proces is gericht op het creëren van oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch en duurzaam, waardoor we samen een product realiseren waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Het BJ Create Team