Onze diensten

"Kwaliteit, esthetiek en comfort spelen een zeer belangrijke rol”

Onze werkwijze

Eerste kennismaking

Voor uw staalproject, groot of klein, verwelkomen wij u graag in onze toonzaal. BJ Create geeft antwoord op al uw vragen. Bij ons zit u goed voor de meest uiteenlopende metaalprojecten: trappen, leuningen, aanbouw terrasconstructies en alle bijzondere metaalconstructies op maat.

Materiaalkeuze

De prijs voor elk staalproject berekenen wij uiterst zorgvuldig en met respect voor het beschikbare budget. Uw offerte maken wij op basis van het kennismakingsgesprek waarin we én project én de toe te passen materialen samen overlopen. BJ Create kiest steevast voor materialen van hoogwaardige kwaliteit om uw project nog beter te dienen.

Goedkeuring

Na goedkeuring van de offerte meten we alles deskundig op met oog voor het kleinste detail. De voorbereiding van de uitvoering is voor ons van fundamenteel belang voor een goed verloop van het productieproces.

Ontwerp & technische tekening

Uw project tekenen wij uit in 3D, dé vertrekbasis voor 2D plannen voor de uiteindelijke realisatie.

3D Simulatie en projectbespreking

Wij nodigen u uit om aan de hand van een 3D simulatie uw project tot in de kleine puntjes te bespreken. Zo blijft het mogelijk om correcties en veranderingen door te voeren.

Productie

De productie gebeurt in ons atelier door vakbekwame medewerkers met oog voor detail én volgens de verplichte procedures. BJ Create voldoet aan de EN1090-norm en beschikt tevens over een Vinçotte-label, zo garanderen wij dat uw staalconstructie van superieure kwaliteit is.

Plaatsing

Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Zo maken wij onze afspraken heel concreet. In onze communicatie kiezen wij bewust voor transparantie en correcte afspraken.

Realisaties