B 2 B

WIJ DENKEN ARCHITECTUUR

Architecten

U bent als architect goed geplaatst om uw klant te informeren over de uiteenlopende mogelijkheden van staalconstructies. Heeft u hieromtrent speciale wensen? Op basis van plannen geven wij u graag deskundig advies over alle mogelijkheden en technische vereisten.

Studiebureaus

Studiebureaus hebben vaak te maken met uiteenlopende staalprojecten waar BJ Create een mooie meerwaarde betekent. Dat wij daar bovenop maatwerk afleveren, is een absolute troef die we graag  delen met studiebureaus.

Projectontwikkelaar

U bent projectontwikkelaar en start een project op waarmee staal is gemoeid? Goed idee om bij BJ Create aan te kloppen! Wij ondersteunen uw project, doen de nodige research en maken verschillende ontwerpen, altijd in samenspraak. Door jarenlange ervaring in de sector en een niet te temperen geestdrift voor staal, staan wij garant om van uw project een klaterend succes te maken.

Speciale opdrachten

De wereld is zo veelzijdig dat BJ Create ook gaat voor artistieke projecten. Het is geen toeval dat beeldende kunstenaars de weg kennen naar ons lasatelier en ons vakmanschap goed weten te smaken. Heeft u wensen en vragen hieromtrent? Aarzel niet, BJ Create is van bijzonder staal gesneden.

Neem contact op